• Ekologisk olivtvål
Rimita Prima Lavendel Traveller size
5,90 €

Syväkosteuttava RimitaPrima on täydellinen vaihtoehto sinulle, joka etsit lisäaineetonta, hoitavaa ja puhdistavaa luomusaippuaa. Me kutsumme RimitaPrimaa ihonhoitopalaksi, sillä sitähän se on! RimitaPriman ainutlaatuinen hoitavuus ja syväkosteuttavuus perustuu luomukasvatettuun neitsytoliiviöljyyn, josta saippuat valmistetaan kylmämenetelmällä. Näin varmistetaan, ettei neitsytoliiviöljyn hoitavia ominaisuuksia tuhota korkealla prosessilämpötilalla. RimitaPrima luomusaippuat valmistetaan huolella käsityönä. Jokainen saippua kypsyy 5 viikon ajan. Näin syntyvät ihoa öljymäisen hellästi hoivaavat ja puhdistavat RimitaPrimat, jotka sisältävät vain saippuoitunutta luomukasvatettua neitsytoliiviöljyä.

RimitaPrimaa voidaan käyttää myös shampoona ja kuivan päänahan hoitoon. Se on erityisen hyvä kuivan ja ohuen ihon hoitoon ilman synteettisiä lisäaineita tai mikromuoveja.

RimitaPrima luomusaippuoita on saatavilla kosteuttava tuoksuton, rauhoittava laventelin tai virkistävä eukalyptuksen tuoksuinen. Molemmat tuoksut ovat luomukasvatetuista kasveista puristettua eteeristä öljyä.

Pakkaus:        

57 gramman pala

INCI-lista (RimitaPrima, lavendel)        

Organic virgin olive oil, Destelled water*, Sodium hydroxide*, Essential oil lavendula angustfolia