Aktuellt

Vi välkomnar Lunette menskoppar till vårt sortiment!

Lunette menskopp är ett hållbart mensskydd. Den är tillverkad av medicinskt silikon och fri från Latex, BPA och farliga kemikalier. Spara dina slantar med det bästa återanvändningsbara alternativet som håller i flera år. Menskopparna är famställda i Finland.

VI ERBJUDER NU FLER BETALNINGSALTERNATIV I WEBBUTIKEN!

Nya produkter från Växbo Lin!

Vi har varit på företagsbesök till Växbo Lin och bekantat oss med deras produkter.
Inom kort kommer ett antal linne produkter att finnas i vår webbutik.

Pop-up Shop

Fredag 23.2 hittar ni oss på Pop-up shoppen i Petalax kl. 11-17. Varmt välkomna att bekanta er med våra nya dofter och smaka Teeccino örtkaffe!☕

Nya dofter!

Förtjusande naturliga dofter som innehåller äkta blomextrakter. Fyra nya ekosertifierade Eau de toilettes har anlänt. Dofterna baserar sig på ekologiskt odlade eller vilda växter.

Tandkräm med kolloidalt silver fluorfri MaxLab Silversept

Äntligen finns Silversept tandkrämen med kolloidalt silver hos Greenlily!

Tandkrämen innehåller kolloidalt silvervatten och helande örter. Den är fluorfri och eliminerar bakterier, plack och dålig andedräkt.

Mynta, salvia, allantoin och MSM har en anti-inflammatorisk effekt, stärker munslemhinnan och tandköttet.

Matlådor i rostfritt stål

Matlådor i rostfritt stål är fria från skadliga kemikalier såsom hormonstörande och cancerframkallande ämnen. Dessa lådor är dessutom snygga, praktiska och håller en evighet.

Rakhyvel i rostfritt stål

Rakhyveln Merkur 34 C i rostfritt stål har blivit vald som världens bästa rakhyvel. Passar både män och kvinnor.

Mera av Helhetshälsas vitaminer

Nu har greenlilys lager med Helhetshälsas rena vitaminer och mineraler utöver D-vitamin och Dundepulver utökats med Helamin, Helavit, C-vitamin och Kalcium/Magnesium.

Eco Cosmetics Baby & Kids NEUTRAL Solskyddskräm 50+

Skydda barnens hud i sommar med en så ren solkräm som möjligt. Eco Cosmetics Baby & Kids Neutral 50+ solkräm är ekologisk, har fysikaliskt filter och skyddar mot både UVA och UVB strålar. Kom ihåg att skydda huden med kläder och solhatt när solen är som starkast, och gärna hållas i skuggan mellan kl. 11 och 15. Passa på att tanka D-vitamin och må-bra hormoner ute i sommar!

Rimita Prima Olivtvål, Eucalyptus

Nu finns olivtvålen från Rimita Green även med Eucalyptus doft i greenlilys sortiment. Denna härliga, vårdande och återfuktande tvål kan man inte få nog av!

Bättre sugrör

Nu finns dessa fina, hälsosamma och miljövänliga papperssugrör och sugrör i rostfritt stål som ett bättre alternativ till alla grälla plastsugrör.

http://www.greenlily.fi/sv/produkter/papperssugror

http://www.greenlily.fi/sv/node/172

 

HUMBLE BRUSH för vuxna och barn

Nu finns fina Humble Brush i lager, för stor och liten. Hälsosam, miljövänlig och etisk - Med konceptet buy one - give one, skänker du för varje köpt tandborste en till människor i nöd.

http://www.greenlily.fi/sv/categories/bambu-tandborstar

Rimita GOLD-arganolja

Den exklusiva, för huden närande och vårdande RimitaGOLD arganoljan är kallpressad av organiskt odlad arganfrukt. Oljan kan användas som dag- och nattkräm på ansikte, hals och dekolletage. Den kan även användas som hårinpackning och för att vårda torr hårbotten. Arganolja balanserar hudens talgproduktion och rekommenderas för vård av acne, atopisk hud och torra fläckar på kroppen.

Örtkaffe nu i sortimentet!

Spana in dessa härligt goda och näringsrika örtdrycker. Krämiga och fylliga i smaken passar de som efterrättsdryck eller närhelst sötsuget sätter in. Men är det kaffe eller te?

EKO OLIVTVÅL - RAW

Rimita Greens olivtvålar är helt olika vanliga tvålar tack vare att de använder KALLPRESSAD ekologisk olivolja. Därmed bevaras alla hudvårdande och fuktgivande ämnen. Förutom till händerna och ansiktsrengöring lämpar den sig också som duschtvål och t.o.m. som shampoo. Tack vare kallprocessen behövs varken lotion eller balsam - otroligt!!

http://www.greenlily.fi/sv/categories/eko-olivtval-arganolja-raw

Mjukgörande vitamincerat till läpparna

Nu har jag tagit in Emuveras vitaminläppbalsam som har blivit lite av en bästsäljare. Glöm alla cerat baserade på mineraloljor! De gör dig bara allt mer beroende.
Detta vitamincerat tillför huden näring, fukt och rätt typ av fettsyror. Endast naturliga ingredienser. http://www.greenlily.fi/sv/node/128

Flera Bee´s Wrap här!!

Nu kan man välja mellan flera modeller av Bee´s Wraps! Nyheter är Bee´s Wraps i storlekarna S och M i 3-pack. Samt Sandwich Wrap - vira in smörgåsen och ta med!

http://www.greenlily.fi/sv/categories/bees-wrap

Vispskålar i rostfritt stål

Nu har härliga vispskålar i rostfritt stål anlänt! Finns i 3 storlekar: 1,5 l, 3 l och 5 l. Ett bättre alternativ till vispskålarna i plast!

http://www.greenlily.fi/sv/node/121

Nyheter

Eftersom sortimentet är under uppbyggnad, lönar det sig att med jämna mellanrum kika in här för att se nyheterna. Jag är ständigt på jakt efter de bästa, giftfria produkterna.